Van Big Mac naar Big Money: "Ik werkte bij McDonald's maar verdien nu een fortuin met pikante content" Stories
Van Big Mac naar Big Money: "Ik werkte bij McDonald's maar verdien nu een fortuin met pikante content"
Stories

Van Big Mac naar Big Money: "Ik werkte bij McDonald's maar verdien nu een fortuin met pikante content"

Een ex-medewerkster van McDonald's heeft toegegeven dat zij haar job heeft opgezegd nadat zij zich realiseerde dat ze ‘te mooi’ was om hamburgers om te draaien. Kun je daarvoor überhaupt te mooi zijn, maar soit… Melanie Collett (21), die in Edinburgh woont, vond dat collega's, management en zelfs klanten haar beoordeelden vanwege haar ‘prachtige uiterlijk’. Ze beweert zelfs dat sommigen van haar managers haar vroegen om haar make-up en kunstnagels te verwijderen.

Maar wie laatste lacht, best lacht… Melanie sloeg de hamburgerdeur voorgoed achter zich dicht en stortte zich fanatiek op een OnlyFans-carrière. "Veel van mijn mannelijke collega's flirtten met me toen ik nog bij McDonald’s werkte en een paar van hen zeiden me dat ik OnlyFans moest doen," vertelde ze The Sun. "En een paar van hen kopen nu mijn content en er zijn dagen dat ik tot wel 1.500 euro verdien.”

"Moest aceton halen om mijn kunstnagels te verwijderen"

“Maar mijn manager destijds haatte me,” ging Melanie verder. "Ik weet zeker dat het komt omdat ik mooi was." Het OnlyFans-model zorgde er altijd voor dat ze ‘glammed up’ was voor het werk (dat een uniform vereist) en ging nooit werken zonder wimpers of make-up. "We moesten allemaal dezelfde outfit dragen, maar ik zorgde er altijd voor dat ik mijn make-up of wimpers had gedaan," vertelde Melanie. "Ik liet mijn nagels doen, maar ze lieten me naar een winkel gaan om aceton te halen om ze eraf te halen."

Niet alleen aandacht van collega's

De aandacht voor haar uiterlijk kwam echter niet alleen van haar collega's. Het X-rated model vertelde dat klanten - jong en oud – haar met open mond bekeken en zelfs avances maakten. Ze herinnerde zich een keer dat ze in de drive-thru werkte en een oudere fastfoodfan haar vertelde dat ze ‘te aantrekkelijk’ was om bij McDonald's te werken. "Hij zei dat ik ontslag moest nemen,’ vertelde Melanie. Uiteindelijk volgde ze dus de raad van de hamburgerliefhebber op en de rest is geschiedenis.

Hieronder kan je je nog een beetje vergapen aan wat leuke kiekjes van Melanie…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties