Vrouw die het jaarlijks met 300 mannen doet, 'gedumpt' door vent die ontdekte dat hij niet de enige was Stories
Vrouw die het jaarlijks met 300 mannen doet, 'gedumpt' door vent die ontdekte dat hij niet de enige was
Stories

Vrouw die het jaarlijks met 300 mannen doet, 'gedumpt' door vent die ontdekte dat hij niet de enige was

De 'meest seksueel actieve' vrouw van Australië - Annie Knight - heeft een probleempje ervaren met een van haar 'vaste' partners. De man had immers ontdekt dat hij een van de honderden mannen was waarmee Annie uitging en hij nam de benen. Annie staat erom bekend dat ze het elk jaar gezellig maakt met om en bij de 300 mannen. Zelf zegt ze dat ze een beetje de tel is kwijtgeraakt.

Annie plaatste een video online waarin ze beweert teleurgesteld te zijn toen een 'vrij goede kerel' met wie ze sliep plots niet meer opdaagde na te hebben ontdekt wat ze uitspookte. De 26-jarige OnlyFans-ster beweert dat ze altijd eerlijk is tegen haar partners over het feit dat ze niet de enige zijn - zolang zij er maar over beginnen. Belangrijke voorwaarde uiteraard. Het lijkt er echter op dat deze man dat niet wist, want hij zou haar naar verluidt hebben 'gedumpt' na een reeks krantenkoppen over haar uitbundige levensstijl.

"Als ze het niet vragen, zeg ik niks"

In plaats van het te accepteren en door te gaan naar de volgende, plaatste Annie echter een video online, waarin ze de kerel uitmaakte voor van alles en nog wat omdat ze 'meer van hem had verwacht'. In de clip, die al een massa likes kreeg, zei de blondine: "Een van mijn vaste mannen heeft me geghost sinds hij al die nieuwsartikelen over mij heeft gezien. Ik vermoed dat hij niet wist dat ik een rooster had en dat hij een van mijn vaste mannen was, dus oeps."

"Ik bedoel, ik ben altijd eerlijk tegen hen als ze het me vragen, maar als ze het me niet vragen, ga ik het niet naar voren brengen. Dus ik vermoed dat hij de artikelen heeft gezien en hij raakte in paniek. Hij was een vrij goede kerel. Maar als hij mij gaat veroordelen, dan kan hij zichzelf ronduit f******, want hij gaat mij niet f******. " Veel Instagramgebruikers hadden echter weinig sympathie voor de mening van Annie. Velen suggereerden dat haar seksleven ervoor zou zorgen dat ze eenzaam zou zijn als ze ouder werd.

"Wat is dit? De omgekeerde wereld!"

Iemand zei: "Je zult binnen de kortste keren 40 zijn en eenzaam en verdrietig zijn en je afvragen waarom de rollen zijn omgedraaid. Alleen dan zul je beseffen dat hij samen met zovelen te goed was voor wat dan ook dat jij denkt dat je bent. Bravo voor de man met zelfrespect en die werkelijk meer wil.” Een ander zei: "Wat is dit? Ze dacht beter van hem. Is het niet andersom en daarom is hij vertrokken!" Er waren echter ook mensen die haar aanmoedigden om verder te gaan en die vroegen om een van haar vaste mannen te worden. Iemand schreef: "Ik neem zijn plek wel in!" Terwijl een andere zei: "Zet me op de lijst!"

Mocht je zelf ook op de lijst willen staan, dan kun je hieronder eerst even checken of het de moeite loont...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties