Vrouw ontdekt op heel bijzondere manier dat haar man een scheve schaats rijdt Stories
Vrouw ontdekt op heel bijzondere manier dat haar man een scheve schaats rijdt
Stories

Vrouw ontdekt op heel bijzondere manier dat haar man een scheve schaats rijdt

Smartwatches kunnen ontzettend handig zijn om je fitnessvoortgang bij te houden en je te stimuleren, maar ze kunnen ook onbedoeld invloed hebben op je relatie, vooral als er sprake is van ontrouw. Een vrouw ontdekte namelijk verdachte activiteiten tijdens de hardloopsessie van haar vriend, en dit alles dankzij de gegevens van zijn smartwatch.

In de hedendaagse wereld zijn smartphones, smartwatches en andere gadgets niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Hoewel deze apparaten talloze voordelen bieden, brengen ze ook aanzienlijke nadelen met zich mee. Megan kwam tot een schokkende ontdekking toen ze de hardlooproute van haar vriend bekeek op een fitnessapp. Ze zag dat hij onderweg stopte bij het huis van een collega van het leger, waar ze altijd al een apart gevoel over had gehad, vooral wanneer ze samen werden uitgezonden.

Smartwatch-app verraadt man

Deze ontdekking bevestigde haar vermoedens. Door de app kwam ze erachter dat haar vriend begon met hardlopen vanaf hun huis en eindigde bij het huis van zijn collega, anderhalve kilometer verderop. Hoewel dit geen hard bewijs is, was het voor Megan genoeg om de situatie te verdenken en zich zorgen te maken over mogelijke ontrouw.

(lees verder onder de foto)

Vrouw ontdekt op heel bijzondere manier dat haar man een scheve schaats rijdt

Fitbits gesynchroniseerd

Dit is niet de eerste keer dat een fitnesstracker leidt tot het betrappen van iemand. NFL-verslaggever Jane Slater deelde een vergelijkbaar verhaal waarbij ze merkte dat haar vriend enorme pieken in fysieke activiteit had om vier uur ’s ochtends, nadat ze hun Fitbits hadden gesynchroniseerd om elkaar te motiveren. Hoewel het mogelijk is dat hij gewoon vroeg wilde gaan sporten, roept dit toch vragen op.

(Bron: Man Man – Afbeeldingen: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties