Vrouw van miljonair onthult welke 'regels' hij haar oplegt: "Ik zou nooit een arme man daten!" Stories
Vrouw van miljonair onthult welke 'regels' hij haar oplegt: "Ik zou nooit een arme man daten!"
Stories

Vrouw van miljonair onthult welke 'regels' hij haar oplegt: "Ik zou nooit een arme man daten!"

De meeste relaties omvatten verschillende onuitgesproken basisregels, meestal met betrekking tot respect, grenzen en genegenheid. Maar deze vrouw beweert dat ze een zeer ongebruikelijke reeks 'bevelen' van haar man heeft om op te volgen, waarvan de meerderheid van de vrouwen waarschijnlijk flauw zou vallen.

Sofia Kralow deelt graag fragmenten van haar welvarende levensstijl op sociale media, evenals haar geheimen om haar man gelukkig te houden en haar huwelijk op de rails te houden. Het feit dat haar partner, Thomas Kralow, een schatrijke handelaar en hedgefondsbeheerder is, helpt hierbij natuurlijk enorm, aangezien ze gewend is aan een bepaalde standaard en hier niet verlegen over is om dit met de rest van de wereld te delen.

"Vrouwen moeten hun normen verhogen"

Ze vindt dat andere vrouwen hun normen moeten 'verhogen', omdat ze 'nooit arme mannen zou daten', vandaar dat ze een man heeft weten te strikken die gewoonweg zwemt in het geld en haar van A naar B brengt in privéjets. Sofia, die zichzelf omschrijft als een 'zakenvrouw en vrouwencoach die een miljoenenparfumimperium bezit', heeft online aardig wat fans verzameld die hun relatie nauwlettend zijn gaan volgen.

Mensen stellen haar voortdurend vragen over waar ze hun eigen Thomas kunnen vinden, hoe het is om de echtgenote van een miljonair uit Dubai te zijn en hoe ze door hem wordt behandeld. De contentmaker is meer dan bereid om online details te onthullen over hoe haar huwelijk werkt, waarbij ze ook de gelegenheid neemt om enkele van hun diners in luxe restaurants en haar nieuwste weelderige aankopen in haar foto’s video's te laten zien.

Niet schoonmaken en niet autorijden 

In een recente TikTok-clip onthulde Sofia de 'regels' die haar man wil dat ze gedurende hun huwelijk volgt, waarbij ze schertsend toevoegde: "Soms voelt het fijn om volgens enkele regels te leven." Ze legde uit dat Thomas erop staat dat ze 'nooit kookt of schoonmaakt', omdat hun dienstmeisjes na hen kunnen opruimen en ook wel raad weten met koken. Haar man zou haar ook hebben verboden 'zelf te rijden', waarbij Sofia uitlegde dat alleen een professionele chauffeur of Thomas zelf haar rond kan rijden.

Daarnaast zegt Sofia dat ze 'alleen zijn creditcards mag gebruiken', wat voor haar ongetwijfeld een enorme worsteling is. Not! En tot slot wil Thomas niet dat zijn vrouw zich inspant terwijl ze zich klaarmaakt - dus mogen 'alleen professionals' haar make-up doen. Als het gaat om regels als deze, wie zou ze willen overtreden? Gebruikers van sociale media stonden versteld van de regels van Thomas, waarbij velen opmerkten dat Sofia niks te klagen heeft en een echte geluksvogel is.

"Daar heb je een dienstmeid voor!"

In een vorige maand gedeelde Instagram-post vertelde Thomas aan mannen dat ze een voorbeeld aan hem moeten nemen in plaats van van hun wederhelften te verwachten dat ze 'koken, schoonmaken, afwassen, boodschappen doen, voor de was zorgen en de rotzooi van de man opruimen'. Hij schreef in de bijschrift: "Nee. Voor al deze basisonzin heb je een dienstmeid nodig, geen vrouw. Je vrouw moet je zielsverwant zijn, je liefde, je steun, je energiebron, je passie, je 'wildste verlangen', je betere helft!”

Hieronder vind je nog wat leuke kiekjes van die 'betere helft' van Thomas de miljonair:

(Bron: LADbible)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties