"We gingen naar een pikant resort om onze relatie te boosten en eindigden in een or.gie met 200 mensen" Stories
"We gingen naar een pikant resort om onze relatie te boosten en eindigden in een or.gie met 200 mensen"
Stories

"We gingen naar een pikant resort om onze relatie te boosten en eindigden in een or.gie met 200 mensen"

Een koppel dat een nudistenresort bezocht, dat bekend staat als 'Disneyland voor volwassenen', onthulde hoe het er binnen uitziet. Bovendien zeggen ze dat koppels 'het doen' in de zwembaden en dat de avonden veranderen in 'één grote orgie'. Klinkt fascinerend...

Het 'Sea Mountain Nude Resort and Spa', met locaties in Las Vegas, Nevada en Palm Springs, California, wordt wel eens een 'Playboy Mansion feestje waar iedereen voor is uitgenodigd' genoemd. Het alleen-voor-koppels resort biedt een 'sensuele' sfeer waar kleding strikt verboden is, maar gasten kunnen overal intiem worden. Bezoekers kunnen elkaar leren kennen in de jacuzzi, mineraalzwembaden of 24-uurs dansclubs - waar de dresscode 'lingerie of minder' is en paaldansen en gemeenschappelijke bedden een sensuele sfeer creëren.

Ook veel beroemdheden

En volgens eigenaar Dewey Wohl is het exclusieve en 'sexy' resort zelfs een hit bij vele beroemdheden. Maar het zijn niet alleen A-listers die genieten van het erotische resort, waar taboe levensstijlen worden geaccepteerd, en gasten een diverse groep mensen zijn. Hoewel wat er gebeurt in het privé nudistenresort meestal in het privé nudistenresort blijft, onthulde een anonieme gast, die in zijn zestiger jaren is, op Tripadvisor zijn ervaring.

"Een orgie met 200 mensen van alle allooi"

De man onthulde hoe hij en zijn vriendin, die in de vijftig is, naar het resort gingen in de hoop hun wat 'ter ziele gegane' seksleven op te fleuren. En het klinkt alsof ze snel kregen waar ze naar op zoek waren. Hun ervaring werd steeds pikanter naarmate de avond vorderde en ze werden naar eigen zeggen deel van een 'grote orgie'. Hij onthulde: "Zaterdagavond was één grote orgie - in het zwembad, in de jacuzzi, in de kleine nachtclub. Ergens tussen de 100-200 mensen. Lang, kort, mollig (zoals ik) en slank, jong en oud, iedereen kon het prima met elkaar vinden zonder schaamte of discriminatie op lichaamstypes."

"De vriendelijkste plek op aarde!"

De recensent voegde nog toe: "SMI (Sea Mountain Inn) is echt de vriendelijkste plek op aarde voor zowel ervaren levensgenieters als koppels die hun ervaringen willen uitbreiden naar kleding-optionele feestjes." Het koppel beweert dat de alleen-voor-volwassenen retraite zo seksueel 'bevrijdend' is dat ze hebben gezworen meerdere keren per jaar terug te keren. "Voordat we SMI bezochten, waren we behoorlijk 'vanille' als het om seks ging. We hebben SMI zo bevrijdend gevonden dat we nu zorgen dat we 3 of 4 keer per jaar gaan," zei de man.

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties