"We maken pikante content als de kids naar school zijn. Het maakt van ons betere ouders" Stories
"We maken pikante content als de kids naar school zijn. Het maakt van ons betere ouders"
Stories

"We maken pikante content als de kids naar school zijn. Het maakt van ons betere ouders"

Liefde tussen twee mensen iets moois, maar het komt ook in alle maten, gewichten, kleuren en geuren. Relaties waarbij wenkbrauwen gefronst worden, monden openvallen of waarbij iedereen stikjaloers is. Vandaag stellen we jullie voor aan Jenn en Brad, die samen een OnlyFans-account runnen.

Een koppel dat samen een OnlyFans-account opende, verdient naar eigen zeggen nu 25.000 euro per maand. Bovendien zeggen ze dat het van hen betere ouders maakt. De vrouw, de 33-jarige Jenn Hanniston, heeft onlangs huidkanker overwonnen. Bij haar werd in mei 2020 melanoom geconstateerd en kort daarna werd ze geopereerd om het gezwel te verwijderen. Gelukkig was de operatie succesvol en werd Jenn volledig genezen verklaard. Deze ervaring leerde haar ‘het leven te omarmen’.

"We maken pikante content als de kids naar school zijn. Het maakt van ons betere ouders"

"Het heeft ons betere ouders gemaakt"

Samen met haar man Brad (36) startte ze met OnlyFans. Het koppel, dat 10 jaar getrouwd is, zegt dat ze door de nieuwe job meer tijd hebben voor hun drie kinderen. Jenn vertelde: "Ik kreeg de diagnose kanker en het was een beetje een eye opener. Het laat je echt je leven opnieuw evalueren en wat je wilt doen. Waarom niet iets doen wat we graag doen en wat goed verdient? We zijn altijd een open stel geweest en wilden graag samen dingen ontdekken. Het geld is geweldig, maar een van de beste voordelen is dat we meer tijd met de kinderen doorbrengen.”

"We brengen meer kwaliteitstijd samen door en het heeft ons betere ouders gemaakt”, ging ze verder. "Ik heb in het verleden wel eens gecamd, dus ik voelde me wel op mijn gemak als ik naakt voor de camera stond. Ik hoorde dat een vriend OnlyFans deed en ik dacht: 'Waarom niet?'. Het leek een no-brainer qua geld, dus waarom zou ik het niet proberen? Je hebt één leven, waarom zou je dat niet omarmen?"

"We maken pikante content als de kids naar school zijn. Het maakt van ons betere ouders"

Gekke verzoeken

Jenns pikante modellenwerk bleek zo lucratief dat haar man Brad besloot met haar mee te doen. De voormalige dakwerker zei: "We zitten altijd op dezelfde golflengte en zijn een heel open koppel. Ik wist dat we goed zouden werken als team, dus ik wilde het samen met haar proberen. We dachten een paar honderd euro’s te verdienen en konden niet geloven dat het in de duizenden liep." Het tweetal filmt hun content wanneer hun kinderen het huis uit zijn, op school of naar de crèche. Ze hebben ook een aantal gekke verzoeken ingewilligd, waaronder op elkaar plassen. Sommige fans vragen ook om ‘mee te mogen doen’, maar daar trekken Jenn en Brad de grens.

Tijdens een van hun meest succesvolle maanden verdiende het koppel naar eigen zeggen 25.000 euro. Ze zeggen dat dit echter geen ‘gemakkelijk geld’ was, want het heeft hen veel tijd gekost om een publiek te vergaren. Brad zei: "Het heeft lang geduurd en veel moeite gekost om volgelingen op te bouwen en te komen waar we nu zijn. Tegenwoordig kun je niet zomaar wat foto's van je voeten verkopen en verwachten dat je duizenden verdient. Je moet mensen alles geven, het moet de moeite waard zijn voor hen. Anders kunnen mensen gewoon naar Pornhub gaan of het gratis krijgen."

(lees verder onder het filmpje)

"Houden onze kids weg van de sociale media"

Jenn, die een kind van drie jaar heeft met Brad, en twee kinderen van 13 en 16 jaar uit een vorige relatie, zei: "Vrienden en familie weten allemaal wat we doen voor de kost. Mijn moeder is super ondersteunend. Maar we doen ons best om onze kinderen weg te houden van sociale media. Er is veel stigma verbonden aan een job als deze. Je moet een hele dikke huid hebben, vooral als vrouw. Sommige berichten kunnen erg opdringerig en hard zijn, dus ik kan me voorstellen dat het veel druk is voor een vrouw die het alleen doet. Ik voel me heel gelukkig dat we dit samen doen”, besloot ze.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties