Zelfverklaarde 'cougar' liet een mal maken van haar liefdesgrotje: "Haters voeden mijn vuur!" Stories
Zelfverklaarde 'cougar' liet een mal maken van haar liefdesgrotje: "Haters voeden mijn vuur!"
Stories

Zelfverklaarde 'cougar' liet een mal maken van haar liefdesgrotje: "Haters voeden mijn vuur!"

Een zelfverklaarde "cougar" heeft uitgehaald naar trollen die haar "oud" noemen of haar vertellen om "het op te geven" - zeggende dat de wrede opmerkingen alleen maar "haar vuur aanwakkeren". De 52-jarige moeder, die bekend staat als ‘mevrouw T’, beschrijft zichzelf als "jouw favoriete MILF" en pronkt trots met haar ongelooflijke figuur online in kleine bikini's en kanten ondergoed.

De vroegere hypotheekmakelaar verdient nu de kost met het maken van expliciete inhoud, waaronder reguliere berichten op OnlyFans en op maat gemaakte video's waarvoor ze 25 euro per minuut rekent. Ze heeft zelfs haar eigen website waar ze een op maat gemaakte mal van haar vagina verkoopt voor 125 euro. "Breng een stomende nacht door met jouw favoriete MILF," staat er in de beschrijving van de lichaamsveilige siliconen mal.

Veel haat

"Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit de Pacific Northwest en volgde het plezier en de zon naar Arizona," schrijft mevrouw T op haar website. Ze gaat verder: "Ik hou van mijn familie, vrienden, tijd doorbrengen met mijn hond en pronken met mijn bikinicollectie bij het zwembad. Mijn favoriete bezigheid is het leven bij vastpakken en avontuurlijk zijn! Ik hoop dat je meevolgt!" Maar niet iedereen geniet van haar pikante inhoud. Op TikTok onthulde mevrouw T, die in Scottsdale, Arizona woont, dat ze vaak wordt overspoeld met hatelijke opmerkingen.

(lees verder onder de video)

"Haters voeden mijn vuur!"

De pikante contentmaker was te zien terwijl ze danste op het nummer "She's So Overrated" van Madilyn Bailey, terwijl ze deed alsof ze gitaar speelde met een deegroller. Mevrouw T mimeerde mee op het nummer terwijl ze het type opmerkingen onthulde dat ze eerder heeft gekregen. Ze schreef: "Stop gewoon! Geef het op... Je bent oud!" Maar terwijl ze het scherm afliep, voegde ze eraan toe: "Negatieve opmerkingen geven me meer kracht. Haters voeden mijn vuur!" Hieronder nog wat interessant beeldmateriaal van mevrouw T…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties