Zoek de 10 verschillen: Serena gaf al een fortuin uit om op Marylin Monroe te lijken Stories
Zoek de 10 verschillen: Serena gaf al een fortuin uit om op Marylin Monroe te lijken
Stories

Zoek de 10 verschillen: Serena gaf al een fortuin uit om op Marylin Monroe te lijken

Een vrouw heeft al duizenden euro’s uitgegeven aan plastische chirurgie om op Hollywood-icoon Marilyn Monroe te lijken. Serena Smith vergelijkt zich bovendien ook graag met Barbie en Jayne Mansfield. De 23-jarige, die in Beverley Hills in Californië woont, heeft ongeveer 6.400 euro uitgegeven aan een boob job, 9.500 euro voor een neuscorrectie en 13.000 euro aan fillers. En voor haar meest recente cosmetische ingreep heeft ze 13.000 pond neergeteld voor een Braziliaanse kontlift.

Flink al wat geld gespendeerd dus, maar Serena zegt dat ze nog niet meteen zal ophouden. Ze zei: "Ik kijk echt uit naar mijn volgende operatie, een revisie van mijn borstvergroting om nog groter te gaan. Ik ben van plan om van 500 cc implantaten naar 1.000 cc implantaten aan elke kant te gaan. Ik moest eerst de kontlift doen voor mijn extra grote implantaten, zodat ik goede verhoudingen zou hebben en mijn lichaam symmetrisch zou zijn. Ik wilde er niet uitzien als een omgekeerde driehoek. Naar mijn mening gaat het allemaal om balans om een echt aantrekkelijk uiterlijk te bereiken."

Pijnlijk herstel

Hoewel de BBL-operatie extreem slopend is geweest voor Serena, heeft ze er geen spijt van. Ze zei: "Het herstel voor deze ingreep is heel intens, zeker het moeilijkste tot nu toe. Je moet twee maanden lang bijna de ganse dag een compressiekledingstuk dragen en dat kan behoorlijk oncomfortabel zijn. Het pijnlijkste deel van het herstel waren de eerste twee weken. Ik had overal pijn, zat onder de blauwe plekken en alles was erg opgezwollen. Ik had bijna twee weken lang drains in mijn lichaam om al het bloed en vocht op te vangen dat uit mijn lichaam kwam, wat geen prettig gezicht was.

Investeringen

Serena vertelde ook dat het erg lastig was om een comfortabele houding aan te nemen, omdat haar ganse lichaam pijn deed. En je kunt bovendien ook een paar maanden geen druk op je achterste uitoefenen. Ze vertelde: “Ik sliep bijna twee maanden op mijn buik. Ik kon maanden niet op een gewone stoel zitten en moest een speciaal kussen gebruiken. Ik ben heel blij met de resultaten, ik vind dat ze geweldig zijn geworden, de operatie heeft mijn lichaamsverhoudingen volledig veranderd en me het rondere uiterlijk gegeven waar ik naar op zoek was. Ik wil in de toekomst meer operaties ondergaan, want ik vind het leuk om mezelf continu te verbeteren. Het is een investering in jezelf." Hieronder kun je het resultaat van die investeringen zien…

9 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties