Aston Martin maakt ‘Tag Heuer Edition’ Supercar. En je krijgt er een horloge bij… (video + foto’s)

Leuk… dat horloge

Aston Martin bereidt een speciale editie, zwarte DBS Superleggera voor die past bij het opvallende Tag Heuer-horloge dat hem inspireerde. De beestachtige Britse supercar heeft een “Monaco Black”  lakwerk met rode accenten op de remklauwen en zijkanten van de Pirelli Color Edition-banden.

De binnenbekleding volgt ook het opvallende kleurenpatroon. Bijna alles is bedekt met zwart, behalve het af en toe rode stiksel en de Tag Heuer-badges geborduurd op de rugleuningen. Onder de motorkap zit dezelfde dubbele turbo V12 als bij de “gewone” DBS Superleggera, met 735 pk, een 3,4 seconden 0-100 km/u tijd en een topsnelheid van 340 km/u.

Het idee hier is dat de DBS Superleggera Tag Heuer Edition de ultieme metgezel is voor de legendarische Carrera Calibre Heuer 01 Aston Martin Special Edition van de legendarische Zwitserse horlogemaker. Vanuit een esthetisch standpunt is het moeilijk om het daarmee oneens te zijn…

Motor 1 meldt dat de prijsdetails niet bekend zijn gemaakt, maar dat de prijs voor deze supercar om en bij de $ 300.000 zal bedragen. De productie zal beperkt blijven tot slechts 50 exemplaren. Maar… je krijgt er een gratis Tag Heuer uurwerk bij!

 

 

 

Reacties

wpDiscuz