Audi-aso wil zich niet laten afdrogen door potente tweewielers (video)

Een Audi is niet echt een partij om het op te nemen tegen een Suzuki GSX-R1000 en een Kawasaki Ninja ZX10R, zou je denken.Wel, de Audimeneer in het onderstaande filmpje dacht daar duidelijk anders over, al heeft die ook een speciale Audi natuurlijk. Het is een R8 V10, die met enkele aardigheidjes is opgekieteld tot […]

Een Audi is niet echt een partij om het op te nemen tegen een Suzuki GSX-R1000 en een Kawasaki Ninja ZX10R, zou je denken.

Wel, de Audimeneer in het onderstaande filmpje dacht daar duidelijk anders over, al heeft die ook een speciale Audi natuurlijk. Het is een R8 V10, die met enkele aardigheidjes is opgekieteld tot plusminus 600pk.

Meneer is ergens in Brazilië op het gemakje tegen 180 aan het toeren over de snelweg, als hij plots voorbijgestoken wordt door de twee racemachines. Hij trapt zijn R8 op zijn staart en is vastbesloten de potente Jappen terug in te halen.

Wat we zien is een vijf minuten lange, bloedstollende race waarin zowat alle verkeersregels aan de spreekwoordelijke laars gelapt worden. (SL)


Audi R8 X Kawasaki Ninja ZX10R X Suzuki GSXR1000 door dm_4fe989d445655

Reacties

wpDiscuz