BMW M3-aso daagt expres de flikken uit (video)

Bandjes roken voor de blauwbloezen hun neus en wanneer ze de achtervolging inzetten er als een speer vandoor gaan. Wat een held! De ware identiteit van deze avontuurlijke Pool is niet bekend, maar hij noemt zichzelf ‘robnog007′. Een 007 die geen Aston Martin onder zijn kont heeft, maar wel een BMW E92 M3. Zo’n beestje […]

Bandjes roken voor de blauwbloezen hun neus en wanneer ze de achtervolging inzetten er als een speer vandoor gaan. Wat een held!

De ware identiteit van deze avontuurlijke Pool is niet bekend, maar hij noemt zichzelf ‘robnog007′. Een 007 die geen Aston Martin onder zijn kont heeft, maar wel een BMW E92 M3. Zo’n beestje met 420 pittige paardjes onder de kap, daar kan je allerlei kunstjes mee doen en dat doet onze 007 dan ook geregeld.

Zo werd er vorige maand nog gefilmd hoe hij op een rond punt aan het driften was, toen de arm der wet hem tot stilstand wilde brengen (eerste filmpje). Meneertje 007 heeft echter redelijke skills, wist de politiewagen te ontwijken en er vandoor te gaan.

Dat bracht hem nu blijkbaar op een idee: flikken zoeken, wanneer gevonden donuts draaien voor hun neus en dan wegwezen. Soms doet de arm der wet dan alsof ze niks zien en als ze de achtervolging inzetten, dan is die M3 hen uiteraard veel te snel af: dat zie je in het tweede filmpje.

Zoiets gaat natuurlijk goed, tot het op een dag fout afloopt. Zo herinneren we ons nog de Georgische drifter die zijn stunts met z’n BMW M5 telkens op YouTube postte, tot hij zijn laatste slippertje tegen een boom maakte. (SL)

Reacties

wpDiscuz