De nieuwe Aston Martin Vanquish S: seks op wielen!

Zelfs James Bond weet waarom!

Fraaie bolides, we kunnen er bij Clint niet genoeg van krijgen. En mogen we een zwak hebben voor Aston Martin? Stijlvolle klasse, zonder overdreven gedoe op wielen, doe ons er maar 5. De Vanquish is ongetwijfeld het paradepaardje van het merk en recent hebben ze dit bloedmooi pareltje een update gegeven. Zo werd de Super GT omgedoopt tot de Aston Martin Vanquish S.

Hoewel de aanpassingen bescheiden zijn is elke reden goed genoeg om een Aston Martin te brengen op Clint. De 6,0L V12 motor werd uitgerust met een aangepast inlaatsysteem wat de paardjes van 565 naar 592 jaagt. Daarmee zit deze bolide binnen de 3,5 seconden aan 100 km/u. De topsnelheid? 325 km/u, ga er maar even voor zitten.

Ook de oren worden verwend. Met een Bang & Olufsen soundsysteem en een AMi III infotainment systeem aan boord zit je gebeiteld. Wat deze lieveling van de redactie moet kosten? Voor 295.000 euro rijden ze hem voor en doen ze er waarschijnlijk nog een strik rond ook. Wij weten weeral waarom we deze stukjes schrijven. Wie weet gunt de invoerder ons wel een testrit…

Bron: Manify

Reacties

wpDiscuz