Een nieuw Italiaans schatje: Alfa Romeo Guilia Quadrifoglio (video)

Laat deze Italiaanse furie maar los!

Italiaanse flair, daar vallen we voor op de Clint redactie. Doe daar nog een vleugje temperament en passie bij en we zijn helemaal verkocht. Dat is ook exact waar verstokte Alfa Romeo chauffeurs voor kiezen.

En we moeten zeggen, de nieuwe Guilia Quadrifoglio mag er wezen! Deze bolide werd vorig jaar al aangekondigd, maar weldra is hij ook effectief beschikbaar. Wees voorbereid als je met deze grillige dame op pad gaat: je zal aangestaard worden. Niet alleen door het design, ook het geluid is heerlijk rauw.

Deze Alfa straalt seks uit

Van kont tot snuit, alles aan deze wagen ademt klassevolle seks.

Met de Quadrifoglio uitvoering pimpt Alfa Romeo de basisversie stevig. Koolstofvezel, een ferme grille en twee dubbele uitlaatpijpen onderstrepen haar sportiviteit. Dit mokkel wil scheuren! Uiteraard haal je deze Alfa in het rood en met zwarte velgen in huis, een andere optie zal altijd minder zijn.

Het matzwarte dashboard en het designvolle interieur vullen de buitenkant naadloos aan. Het stuur is voorzien van suède, de startknop is fenomenaal en ook het scherm is perfect weggewerkt in het dashboard. Puur genieten.

Onder de motorkap heeft deze V6 maar liefst 510 paarden die je de sporen kan geven. In 3,9 seconden zit je aan 100 km/uur, met een top van 321 km/uur. De meeste Porsches rijd je er dus genadeloos af aan het licht. Laat ze maar lachen met je Alfa!

Voor € 120.000 schuif je deze dame onder je anus. Verras alles en iedereen met deze Alfa, want een patserbak is het niet. Voor de fijnproevers! (KS)

Reacties

wpDiscuz