Fisker roept alle Karma’s terug wegens brandgevaar

Fisker maakte zojuist bekend dat ze al hun Karma’s gaan terugroepen wegens brandgevaar. Na een recente brand in Californië stuurde Fisker onmiddelijk een expert naar het wrak om de oorzaak te bepalen. Een ventilator van een onderaannemer zou een interne fout hebben gemaakt en daardoor de brand hebben veroorzaakt. De brand situeerde zich links vanvoor […]

Fisker maakte zojuist bekend dat ze al hun Karma’s gaan terugroepen wegens brandgevaar. Na een recente brand in Californië stuurde Fisker onmiddelijk een expert naar het wrak om de oorzaak te bepalen. Een ventilator van een onderaannemer zou een interne fout hebben gemaakt en daardoor de brand hebben veroorzaakt. De brand situeerde zich links vanvoor op een veilige afstand van de lithium-ion batterij en andere high tech onderdelen.

Alle huidige klanten hebben een uitnodiging tot vervanging aangekregen. De ventilator zou vervangen worden door een exemplaar dat wel aan alle standaarden voldoet. Fisker benadrukt nogmaals dat de brand niets met hun aandrijflijn of batterijtechnologie te maken heeft.

MotorAuthority

Lees meer autonieuws op autofans.be

Reacties

wpDiscuz