Je kan nu ook ramen op je Twizy bestellen

Het Duits tuningbedrijf ELIA heeft haar kit op de Twizy klaar. Geen vette bumpers of velgen dit keer, wel twee zijramen, want die had de Twizy nog niet. ELIA voorzag 3mm veiligheidsglas dat een beschermcoating kreeg voor krassen en eventuele condensatie. Het bedrijfje zegt dat het de ramen in 35 minuten kan installeren, er terug […]

Het Duits tuningbedrijf ELIA heeft haar kit op de Twizy klaar. Geen vette bumpers of velgen dit keer, wel twee zijramen, want die had de Twizy nog niet. ELIA voorzag 3mm veiligheidsglas dat een beschermcoating kreeg voor krassen en eventuele condensatie. Het bedrijfje zegt dat het de ramen in 35 minuten kan installeren, er terug uithalen kan in amper 30 seconden. En hoewel ze het met zoveel woorden niet zeggen, denken we dat de eigenaar van de Twizy de ramen zelf kan (de)monteren aangezien de tuner er voor 59 euro extra een tas bij krijgt om de ramen in te vervoeren. De ramen zelf kosten je 499 euro. Lijkt een dure optie, maar het verwijt dat je de huidige Twizy niet op slot kan doen is daarmee wel van de baan.

Let wel op. Renault zette bewust geen ramen in de Twizy omdat de cockpit te klein is en je het te snel te benauwd zou krijgen, ook het geluid (of de afwezigheid ervan) zou zenuwachtig kunnen werken. Eerst even testen is dus de boodschap.

Dank voor de tip Fréderic

Lees meer autonieuws op autofans.be

Reacties

wpDiscuz