Ken Block scheurt en schuift met een oude Mustang door Los Angeles (video)

Ooit was Ken Block een eenvoudige schoenenverkoper, maar hij wist de kunst van het driften tot zo’n niveau te brengen dat hij daarmee wereldberoemd werd. Geregeld worden daar ook video’s van gemaakt om YouTubegewijs de wereld te veroveren en die heten dan ‘Gymkhana’ (behalve deze ‘Boobkhana‘ dan vanwege de extra toegevoegde kwaliteiten) en zo draagt […]

Ooit was Ken Block een eenvoudige schoenenverkoper, maar hij wist de kunst van het driften tot zo’n niveau te brengen dat hij daarmee wereldberoemd werd.


Geregeld worden daar ook video’s van gemaakt om YouTubegewijs de wereld te veroveren en die heten dan ‘Gymkhana’ (behalve deze ‘Boobkhana‘ dan vanwege de extra toegevoegde kwaliteiten) en zo draagt onderstaand filmpje de naam ‘Gymkhana Seven’.

De plaats waar de beelden gemaakt werden is Los Angeles en het lijdend voorwerp van dienst is een Ford Mustang van de eerste generatie Mustangs. De dikke V8 werd opgekieteld tot een slordige 850pk en de wagen werd voorzien van vierwielaandrijving. Spektakel alom verzekerd dus, na het opwarmen van de bandjes. (SL)

Reacties

wpDiscuz