Knaap rijdt met zijn BMW M3 het ravijn in (video)

Aangezien de jongeman een GoPro aan de zijkant van zijn wagen had bevestigd, kunnen we het gebeuren bekijken alsof we er zelf bij waren.Een BMW E46 M3 mag dan wel tegen de rijbaan kleven als een spin met Pattex aan de poten, met 343 paarden op de achterwielen blijft het opletten geblazen en zeker als […]

Aangezien de jongeman een GoPro aan de zijkant van zijn wagen had bevestigd, kunnen we het gebeuren bekijken alsof we er zelf bij waren.

Een BMW E46 M3 mag dan wel tegen de rijbaan kleven als een spin met Pattex aan de poten, met 343 paarden op de achterwielen blijft het opletten geblazen en zeker als er wat niveauverschil in het wegdek zit: dat hadden we al wel eens eerder gezien.

De knaap begon samen met enkele kameraden aan een snelle rit op een bochtig parcours. Eerst leek het allemaal leuk, maar toen kwam er plots een bocht die scherper was dan de bestuurder had verwacht. Onaangekondigd onderstuur is een echte bitch, dat mocht de jongeman aan den lijve ondervinden. Vangrails waren er niet en de kerel tuimelde met Bimmer en al de dieperik in.

Als bij wonder kwam de bestuurder er met een minimum aan kleerscheuren van af, de Duitse bolide is er iets erger aan toe.

Voor wie meer beeldmateriaal wil van hoe de auto er voor de crash uitzag, hebben we hier ook nog de ‘lange versie’. (SL)

Reacties

wpDiscuz