Knappe vierwielers en dito hostessen op het 93ste Autosalon (fotospecial)

Donderdag werd het 93ste Autosalon te Brussel ingehuldigd door prins Laurent, vandaag zwaaien de deuren open voor het grote publiek. Hier hebben we alvast een voorsmaakje van wat er te zien valt. Enkele wereldpremières bijvoorbeeld, zoals de geheel vernieuwde Audi A1 die bovendien in Brussel gebouwd wordt. Zes paleizen zijn voorbehouden voor bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen. […]

Donderdag werd het 93ste Autosalon te Brussel ingehuldigd door prins Laurent, vandaag zwaaien de deuren open voor het grote publiek. Hier hebben we alvast een voorsmaakje van wat er te zien valt.


Enkele wereldpremières bijvoorbeeld, zoals de geheel vernieuwde Audi A1 die bovendien in Brussel gebouwd wordt. Zes paleizen zijn voorbehouden voor bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen. In twee paleizen zijn er enkel tweewielers terug te vinden, in één paleis stellen inrichters van bedrijfswagens hun nieuwigheden tentoon en dan is er ook nog een exclusieve tentoonstelling met enkel droomauto’s.

Het meest opvallend is misschien wel de stand van Suzuki. Die hebben het niet over ‘saloncondities’, maar wel over ‘salooncondities’. Zij lappen daarmee het gekrijs van madame ‘non’ aan hun laars en zetten hun meest sexy cowgirls in. Als daar maar weer geen salonmasturbeerders van komen… (SL)

Reacties

wpDiscuz