Pioneer steekt virtual reality in de voorruit van je auto (video)

We vroegen ons altijd af waarom de mannen in de Pioneerfabriek achter onze redactie zo geheimzinnig deden als we hen een bezoekje brachten. Wel, we geloven dat we nu het antwoord hebben gevonden.Deze week kondigden de elektronicafabrikant de verkoop van een speciaal voorruit-projectiesysteem aan. Ze hebben met behulp van een speciale projector – zoals in een […]

We vroegen ons altijd af waarom de mannen in de Pioneerfabriek achter onze redactie zo geheimzinnig deden als we hen een bezoekje brachten. Wel, we geloven dat we nu het antwoord hebben gevonden.
Deze week kondigden de elektronicafabrikant de verkoop van een speciaal voorruit-projectiesysteem aan. Ze hebben met behulp van een speciale projector – zoals in een gevechtsvliegtuig – een systeem ontwikkeld dat alle relevante reis-, file- en locatieinformatie op je voorruit projecteert. Het apparaat, Cyber Navi genaamd, moet worden bevestigd aan de zonneklep boven uw voorruit en werkt dankzij een camera die moet worden gemonteerd in de voorkant van de achteruitkijkspiegel.

Pioneer is van plan om dit systeem deze zomer op de markt te brengen, maar vooralsnog is het niet beschikbaar in België. Eerst wordt het systeem verkocht in Japan voor de niet onaardige prijs van 2.950 euro. Hieronder kan je een video bekijken van het nieuwe systeem: (AN)

http://www.youtube.com/watch?v=RFZ4lHenItE

Reacties

wpDiscuz