Porsche Panamera komt met nieuwe modellen

Iemand nog een privéchauffeur op overschot?

Wij kunnen er enkel maar van dromen, maar wie weet hebben jullie wel voldoende roebels op de bank op effectief een Porsche Panamera te kunnen kopen. We gunnen jullie het alvast van harte en je mag ons altijd uitnodigen voor een ritje!

Meer power en langer

De Panamera doet trouwens stevig aan gezinsuitbreiding. Er komt een nieuw instapmodel de Panamera V6 (turbo) en een langere versie de Executive. Daarnaast komen er ook nog wat paarden bij, die nu lopen van 330 tot 550 pk. Zelfs het instapmodel waarover we het net hadden heeft 20 paardjes meer dan zijn voorganger. Er is een versie met achterwiel- of vierwielaandrijving beschikbaar.

Het instapmodel van de nieuwe Panamera haal je al in huis voor 92.081 euro. Daar heb je in Molenbeek al een kleine gezinswoning voor, anderzijds moet je daar ook deze wagen niet voor de deur zetten. De keuze is aan jou!

De nieuwe Executive is 150 mm langer, dus haal het vergrootglas maar boven! Met deze wagen is het eigenlijk de bedoeling rondgereden te worden door een chauffeur, vandaar dat de achterste zitplaatsen heel veel aandacht kregen. Tegen een kleine meerprijs kan er achteraan nog het een en ander ingebouwd worden. Als je een chauffeur kan betalen, kan dit er ook nog wel vanaf zeker?

Optioneel zijn er ook 2 verwijderbare tablets achteraan die horen bij het Porsche Rear Seat Entertainment. Deze zitten in de rugleuning van de voorste stoelen. Dit pareltje is enkel verkrijgbaar met 4-wielaandrijving en is vanaf 105.996 euro van jou. Vergeet daar niet de kosten van Nestor de privéchauffeur bij te tellen! (KS)

Bron: Autogids.be

Reacties

wpDiscuz