Porsche stelt volledig elektrische Taycan voor

Lekker beestje!

De Porsche Taycan werd op drie continenten tegelijk voorgesteld. Het is de eerste volledig elektrische auto die het Duitse merk lanceert. Ze willen, naar eigen zeggen, het succesverhaal van het merk verderzetten en een schakel zijn tussen de traditie en de toekomst. Moet Tesla zich zorgen beginnen maken…?

De Taycan werd gelanceerd in twee uitvoeringen: de Turbo en de Turbo S. Zij moeten de vaandeldragers gaan worden van de ‘E-Performance’ divisie van Porsche. Bedoeling is dat er later ook minder krachtige modellen worden aangeboden die geen vierwielaandrijving hebben.

(lees verder onder de foto)

Met een vermogen van 560 kW of 761 pk vlamt de Taycan in 2.8 seconden naar 100 km/u. Zijn broertje, de Turbo, doet hier 0.4 seconden langer over met een vermogen van 500 kW (680pk). De topsnelheid ligt voor beide rond de 260 km/u.

Normaal beschikt een elektrisch aangedreven auto over een systeemvoltage van 400 volt. Bij de Taycan is dat 800 volt. Hierdoor kan de auto in 22,5 minuten van 5 naar 80% laden. Razendsnel dus!

(lees verder onder de foto)

Door een motor op de voor- en achteras, kan het vermogen goed verdeeld worden, wat ook de efficiëntie ten goede komt. Porsche heeft ook een tweetraps transmissie ingebouwd, waardoor de Taycan supersnel kan accelereren zonder veel accuvermogen te gebruiken.

Het ontwerp is helemaal nieuw, maar toch zijn er ‘iconische’ Porsche-kenmerken te zien. Voor- en achterkant doen vertrouwd aan en zijn nog steeds een lust om naar te kijken. Ook het interieur ademt Porsche, maar een aantal fysieke knoppen zijn vervangen door een touchscreen. Wil je er eentje? Je kunt hem nu al bestellen bij een dealer! En dan zien we jou binnenkort misschien rondbollen op onze wegen met de geweldige Porsche Taycan.

(Bron: Porsche)

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emmа24

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://www.lady4.fun
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

Sharina Mk

Begin nu met het verdienen van extra $ 15.000 tot $ 18.000 per maand door eenvoudig thuiswerk in deeltijd te doen. Vorige maand kreeg ik mijn 3e salaris van $ 17652 door deze baan slechts 3 uur per dag online te geven op mijn mobiel. Makkelijk werk te doen en hieruit te verdienen zijn gewoon geweldig. Iedereen kan dit nu vandaag krijgen en extra geld verdienen door de details hier te volgen ……..

http://Webpay9.com/

uratge

http://okcupid.red – slim project voor volwassenen om een sekspartner te vinden

Wil je hete lоvende gesprеkкеn voеren?
Je bent oр dе gоеde maniег!
—–
http://kisstok.com

Wil je hete lovеndе gеsрrekкen voеren?
Je bеnt оp dе

wpDiscuz