Russische autofreaks doen iets speciaal met een Bentley…

Wauw!

Dit is het verbazingwekkende moment dat een Bentley, die is uitgerust met rupsbanden, 130 km per uur haalt. De makers ervan beweren dat het meteen ook het snelste ‘rupsvoertuig’ ter wereld is.

De klassieke motor wordt meestal meer geassocieerd met ‘luxe rijden’ dan met off-road, maar een groep Russen achter het zogenaamde Bentley Ultratank-project was vastbesloten om de twee tegenpolen samen te voegen – door een Bentley Continental GT te mixen met een tank.

Deze video toont de Bentley die naar verluidt een snelheid van 130 km/u zou hebben bereikt. Maar die maffe Russen zijn er nog steeds niet klaar mee, en hopen op een dag dichter bij de 321 km per uur te geraken, de snelheid die de ongewijzigde wagen haalt.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Lisa

Wil je een vrouw voor één nacht? Kom op … http://www.fastmeet.tk

elena1996

Kies een meisje en ga met haar naar bed. https://dating-girls2019.blogspot.com

Liyaqat Sk

Ik ben in het verleden zeker 6 weken begonnen en ik heb 2 cheques gekregen voor een totaal van $ 25400 … dat is de wens die ik op lange termijn heb gedaan! “bedankt dat je me deze geweldige kans hebt gegeven om extra geld te verdienen vanuit huis. Dit meer geld heeft mijn leven veranderd in zoveel technieken, bedankt!” ……. klik hier in het juiste succes .. …

http://Skjobs.com.nu/

Angela

Wil je een meisje vinden voor seks? Kom binnen http://www.u.to/xVG7Fg

Ег wachtеn hieг gеweldige meidеn op je!

http://kisstok.com

wpDiscuz