Schuiven en crashen in de Grote Zandbak (compilatievideo)

Driften is in Saoedi-Arabië een algemeen tijdverdrijf. Sommigen kunnen er wat van, anderen hebben er echt geen tabbouleh van gegeten.Een Honda Accord is ontzettend populair in Saoedi-Arabië, dat kunnen we besluiten na het onderstaande filmpje bekeken te hebben. In de Grote Zandbak aldaar wordt de Honda echter niet verkocht met een bescheiden tweelitertje zoals hier, […]

Driften is in Saoedi-Arabië een algemeen tijdverdrijf. Sommigen kunnen er wat van, anderen hebben er echt geen tabbouleh van gegeten.

Een Honda Accord is ontzettend populair in Saoedi-Arabië, dat kunnen we besluiten na het onderstaande filmpje bekeken te hebben. In de Grote Zandbak aldaar wordt de Honda echter niet verkocht met een bescheiden tweelitertje zoals hier, maar met minstens een 2.4 vierpitter met 180pk. De meesten kiezen echter voor de dorstige 3.5 V6 die 280pk produceert: op een litertje benzine meer of minder dient er ginds dan ook niet gekeken te worden.

Met zoveel power onder de kap is de verleiding er soms wel eens om eens ‘lekker zot’ te doen. Driften dat de stukken eraf vliegen, of er een Arabier (zonder vleugels) door de lucht klieft. Schuiven en crashen in de zandbak: 48 minuten lang. (SL)

Reacties

wpDiscuz