Snul van de dag: van 0 tot ‘naar de knoppen’ in luttele seconden (video)

Zo’n Ford Mustang GT is knap speelgoed, maar dan moet je daar wel mee overweg kunnen. De snul in onderstaande video kon dat duidelijk niet.‘Wheels Day’: de naam zegt het al zelf, is een evenement voor moois op wielen en dat is zo’n Ford Mustang GT zeker en vast. Ook onder de kap steekt er […]

Zo’n Ford Mustang GT is knap speelgoed, maar dan moet je daar wel mee overweg kunnen. De snul in onderstaande video kon dat duidelijk niet.

‘Wheels Day’: de naam zegt het al zelf, is een evenement voor moois op wielen en dat is zo’n Ford Mustang GT zeker en vast. Ook onder de kap steekt er trouwens wat moois: een 5,4 liter grote V8 die, gekoppeld aan een manuele 6-bak, de sportwagen in 4,4 seconden naar de honderd katapulteert.

De jongeman in onderstaande video wilde de bandjes van zijn pony laten roken, maar hij wist blijkbaar niet goed hoe de grote jongens dat voor elkaar kregen: uiteindelijk vertrekt hij weer om even verderop te rammelen dat het een aard heeft. In de tweede video, die vanop een ander punt genomen werd, zie je hoe de stukjes koppeling er onderuit vallen. (SL)


Mustang1 door dm_4fe989d445655


Mustang2 door dm_4fe989d445655

Reacties

wpDiscuz