Tesla Cybertruck en Ford F-150 wagen zich aan een potje touwtrekken

Wie haalt het?

Het lijkt wel of iedereen dezer dagen een pick-up wil en daar heeft mijnheer Elon goed op ingespeeld met zijn Tesla Cybertruck. Er zijn al 200.000 reserveringen, maar uiteraard is er nog een lange weg te gaan om de markt helemaal naar zijn hand te zetten. De Ford 150 heerst momenteel over de branche en Tesla wilde even op een aparte manier showen wie binnenkort de nieuwe keizer zal zijn: met een potje touwtrekken!

De Tesla Cybertruck bleek de grootste krachtpatser van de twee te zijn, maar Ford legt zich daar niet zomaar bij neer. In de video wordt immers gebruik gemaakt van de F150 met alleen achterwielaandrijving en de 330 pk sterke 2,7 liter V6. Maar ook op Twitter wordt er uitgehaald naar Tesla. Er wordt gezegd dat Tesla vals speelt en dat ze het maar eens tegen de F150 Raptor moeten opnemen. Wordt zeer waarschijnlijk vervolgd…

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Daar wacht ik op je 🙂

Josephe Valdez

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 28755 omdat ik werkloos ben, ik wil onze studie daarom houden, ik heb vorige week hard gewerkt en $ 19500 verdiend, ik geef mijn vrienden en vrienden om dat werk te doen, je wilt herkennen welk aantal dollars verdiend in vorige week plz bestudeer deze website om extra feiten te nemen ..

http://Erfolg90.com

Helen

Toegankelijke meisjes bij jou in de buurt – http://deutschswing.club

Wil jе hеtе lоvende gеspгекken voегеn?
Je bent ор dе gоеdе maniег!
—-
http://kisstok.com

Wil jе hetе lоvеnde gеsргеkкеn vоегеn?
Je bent оp dе goеdе mаnier!

http://kisstok.com

wpDiscuz