800.000 Belgen vertikken donderdag te werken News
800.000 Belgen vertikken donderdag te werken
News

800.000 Belgen vertikken donderdag te werken

UPDATE: Volgens de eerste berekeningen duwen morgen - donderdag - maar liefst 800.000 Belgen hun welgemeende 'fuck you' in het gezicht van de nieuwe regering. U weet wel, naar aanleiding van het nieuwe beleid en de massale besparingen. Dat is best wel opmerkelijk...
Naar alle waarschijnlijkheid vindt er morgen een nooit geziene, massale staking plaats in ons land. Reden van het protest zijn de ingrijpende veranderingen die de nieuwe regering heeft aangekondigd. Gisteren polsten we bij een hele hoop Belgen of ze donderdag al dan niet zouden staken.

We trokken twee kampen op - 'ik staak' VS 'ik staak niet' en lieten België hun mening geven door de respectievelijke facebookpagina te liken. Voorlopig staat de teller op 238 (17%) stakers VS 1.136 (83%) niet-stakers. Wetende dat er in ons land ongeveer 4.500.000 mensen aan het werk zijn, komt dat neer op ongeveer 800.000 stakers. Of ook wel heel wat miserie. Stemmen kan nog steeds, via onderstaande links. Klikken op jouw plan voor morgen, dus.

KLIK HIER INDIEN JE STAAKT

KLIK HIER INDIEN JE NIET STAAKT


VORIG BERICHT: Goed, het is zover. Het land staat in rep en roer vanwege het beleid van de nieuwe regering. Donderdag zal België branden, als we de ene kant mogen geloven. Aan de andere kant klinkt het: 'We moeten er toch door'. Wat wordt het donderdag? Wij doen alvast de grote test!

Aangezien we toch verdeeld lijken in twee kampen, hebben we dat ineens gedaan op de meest makkelijke manier: hieronder vind je twee Facebook-pagina's. Indien je donderdag zal staken, geef dan een like aan 'Ik staak'. En indien je niet staakt, geef dan een like aan 'Ik staak niet'.

Heerlijk eenvoudig, super efficiënt en morgen weten we in één keer aan wat we ons donderdag kunnen verwachten! Hier gaan we voor de grootste stakers- en niet-stakers telling ooit!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties