Jade Foret slaat 30 jaar oudere man aan de haak

Jade Foret, het 20-jarige Belgisch model, kan het goed vinden met de franse miljonair Arnaud Lagardère. Dat hij 30 jaar ouder is lijkt haar niet de deren.Belgisch topmodel Jade Foret (20) heeft sinds kort een nieuwe vriend. De mediamagnaat heet Arnaud Lagardère en is één van de rijkste Fransmannen. Zijn fortuin wordt geschat op 314 […]

Jade Foret, het 20-jarige Belgisch model, kan het goed vinden met de franse miljonair Arnaud Lagardère. Dat hij 30 jaar ouder is lijkt haar niet de deren.Belgisch topmodel Jade Foret (20) heeft sinds kort een nieuwe vriend. De mediamagnaat heet Arnaud Lagardère en is één van de rijkste Fransmannen. Zijn fortuin wordt geschat op 314 miljoen euro. Over cijfers gesproken, hij is maar liefst dertig jaar ouder dan Jade. Wij vonden deze foto op de website le10sport.com.

Hun relatie doet een beetje denken aan hoe de franse president Sarkozy topmodel Carla Bruni wist te strikken.

Ook Frans acteur Jean-Paul Belmondo heeft het met z’n 43 jaar jongere Belgische vriendin Barbara Gandolfi zwaar getroffen.

Van wijlen Anna Nicole Smith deinsde er niet voor terug met oudere mannen in bed te kruipen. Op 26-jarige leeftijd trouwde ze met de 89 jaar oude miljardair Howard Marshall.

Toen ‘den John’ aan hollywoodvrouw Astrid Bryan vroeg om eens een ritje te maken in z’n pimped out truck was zij hier ook meteen voor gewonnen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments