Magazine Sergio Herman woensdag in de rekken News
Magazine Sergio Herman woensdag in de rekken
News

Magazine Sergio Herman woensdag in de rekken

Woensdag ligt 'Sergio', het nieuwe eenmalige
personaliteitsmagazine van Sanoma, in de winkel. De Nederlandse
sterrenchef Sergio Herman volgt daarmee Erik Van Looy en Tom Waes op. Eten is de rode draad in het magazine, zei Herman maandag bij de persvoorstelling, maar er is ook veel aandacht voor de mens Sergio Herman.

"België zit nu nog meer in mijn hart, ik ben enorm blij met de waardering",
zei Herman (links op foto), die naar eigen zeggen zowat anderhalf jaar geleden de
vraag kreeg of hij een eigen magazine wilde uitwerken. "Ik ben gewoon
een chef die redelijk goed kan koken en eens op televisie is
geweest in België. Ik vind het heel fijn dat mensen dit willen lezen en
dat er zoveel aandacht is voor ons vak."

Tussen soep en patatten

Co-hoofdredacteur Danny Illegems (rechts op foto) benadrukte dat het om een
"ambachtelijk" product gaat, "niet zo evident in de mediacultuur van
vandaag". Hij zei ook dat het tijdschrift letterlijk "tussen de soep en de
patatten" gemaakt is, in de uren voor en na Herman's restaurantwerk.

'Sergio' telt 148 pagina's en kost 4,65 euro. Sanoma biedt het ook
online te koop aan, om de Nederlandse markt te kunnen bedienen. In
het magazine staan onder meer een dubbelgesprek met Ann Lemmens, een
trip naar New York, waar Herman tien toprestaurants ging uittesten,
en interviews met vrienden en medewerkers.

Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties