Deze man zei 9 jaar geleden dat je Bitcoin moest kopen en toont dat hij nu leeft als een God (foto’s)

Voor hem was het een schitterende investering

Maak kennis met Davinci Jeremie, de man in kwestie ging 9 jaar geleden viraal op YouTube omdat hij geloofde in de toekomst van Bitcoin en iedereen aanraadde om tenminste 1 dollar in Bitcoins te kopen en liever nog meer. Hij werd toen door veel mensen als een gek verklaard, maar ondertussen heeft hij zijn gram gehaald.

De video in kwestie die 8 jaar geleden viraal ging:

Zo investeerde hij toen zelf een zeer groot bedrag in de digitale munt en toont nu op Instagram maar al te graag wat hem dat heeft opgeleverd. Hij leeft nu een luxe leventje met stranden, mooie dames, jachten, privé-vliegtuigen en reist constant naar luxe plaatsen zoals Monaco en Dubai. Hij wrijft het er dan ook maar al te graag in met woorden zoals ‘ik heb het jullie toch gezegd’.

8 jaar geleden zei hij namelijk het volgende in bovenstaande video: “Kijk, voor de prijs van amper een lotto ticket kan je Bitcoin voor 10 jaar bijhouden en je wordt een miljonair. Als het naar 0 gaat, wat maakt het dan uit? Je bent amper 1 dollar kwijt.”

Jeremie bleek dus voor een groot deel gelijk te hebben. Begin 2013 was 1 Bitcoin amper 13 dollar waard. Op het moment van schrijven is 1 Bitcoin ondertussen al 56.000 dollar waard. Het was zelfs nog een heel stuk meer enkele weken geleden. Als je dus vroeger 1 dollar had geïnvesteerd dan had je nu al een heel een leuk bedrag, maar stel je voor dat je toen zoals Jeremie duizenden dollars aan Bitcoin had gekocht dan ben je nu dus gewoon een miljonair.

Je moet nog altijd Bitcoin kopen na de recente crash volgens Davinci

De grote vraag die veel gesteld wordt, is natuurlijk of het nog steeds de moeite is om in de digitale munt te investeren? Zeker na de recente crash van afgelopen zomer dachten sommige mensen dat de hele cryptomunten bubbel op springen stond. Davinci Jeremie gelooft natuurlijk nog altijd in Bitcoin en zegt maar al te graag dat het nog steeds een schitterende investering is.

Ondanks de crash zijn er nog altijd heel wat experts zoals Davinci die dus zeggen dat Bitcoin nog steeds een fantastische investering is. Meer zelfs, een deel van hen beweert dat de kans zeker aanwezig is dat 1 Bitcoin tegen in 2022 ergens tussen de 200.000 en 400.000 dollar waard is. De digitale munt is zelfs zo populair dat er uitgebreide en interessante Nederlandstalige boeken zijn over hoe ook jij met Bitcoin kan starten.

Enkele foto’s van de levensstijl van de Chileen nu dankzij onder andere zijn Bitcoin investering

Leave a Reply

Your email address will not be published.