Peter Goossens in Mijn Pop-Uprestaurant: “Precies stront!” News
Peter Goossens in Mijn Pop-Uprestaurant: “Precies stront!”
News

Peter Goossens in Mijn Pop-Uprestaurant: “Precies stront!”

Donderdag zagen we dat de sterrenchef bij alle deelnemers van Mijn Pop-Uprestaurant een hapje ging eten, maar niet overal was hij even tevreden.


Het was voor het eerst sinds lang dat Peter Goossens nog eens uitgebreid op tv kwam. Nadat hij met zijn stomdronken botten zijn Range Rover in een bloembak parkeerde (niet zijn eigen bloembak) bleef de man uit de media. Maar nu is hij dus terug, in 'Mijn Pop-Uprestaurant' nog wel en zijn tong, die blijkt nog steeds scherp als een scheermesje te zijn.

Nergens had hij al zo'n lekkere bouillabaisse gegeten als in Kortrijk en ook over de lang vervlogen recepten die in Antwerpen nog steeds op de menukaart bleken te staan was Peter vol lof. Hoewel hij ook in iedere keuken poolshoogte ging nemen, zag Goossens toch niet wat wij zagen. Dat er in Kortrijk namelijk geen niet zo zelf gepelde garnaaltjes verloren gaan. Garnalen die niet opgegeten worden in de zaal gaan in de keuken niet in de vuilbak, maar verdwijnen in de bisque van de volgende klant. Smakelijk!

In Gent viel het echter tegen voor Peter en zijn kompaan en dat begon al met de menukaart: “Alles staat erin wat er al geweest is, maar wat er vandaag te eten valt niet?” Ook maakte hij nog de vergelijking met het restaurant van Center Parks. Het personeel liep er rond in T-shirt of met het hemd uit de broek en Goossens, die zelf altijd netjes gekleed in beeld komt, kon dat niet goed vatten.

Ook over het eten was hij niet echt te spreken. Zijn 'oude' steak tartaar mocht dan wel in orde zijn, de 'nieuwe' trok op geen noten. “Overal biet dat ge ziet, vroeger gaven ze dat aan de koeien!”. Dan volgde de stoverij, maar Peter had niet veel zin om eraan te beginnen: “Die ziet er niet appetijtelijk uit. Die kleur, da's precies stront!” Tenslotte viel ook het dessert niet in de smaak: “Dat zijn tot schuim geklopte eieren met bier, wat heeft dat met sabayon te maken?” (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties