De trailer waar schande over wordt gepraat: Jennifer Lawrence die als prostituee een 19-jarige versiert Film & TV
De trailer waar schande over wordt gepraat: Jennifer Lawrence die als prostituee een 19-jarige versiert
Film & TV

De trailer waar schande over wordt gepraat: Jennifer Lawrence die als prostituee een 19-jarige versiert

De geweldige en prachtige Jeniffer Lawrence in het echte leven gekend als een flapuit die altijd wel in is voor een grapje. Ondanks dat, was ze voornamelijk te zien in behoorlijk serieuze films, vaak met zware thema's. Meestal topfilms weliswaar waardoor ze al verschillende Oscar-nominaties in de wacht sleepte en zowaar zelfs al eentje won.

In haar nieuwste film kiest de Lawrence echter voor een heel ander pad. Eentje die wat dichter aanleunt bij haar karakter in het dagelijkse leven. Zo werd onlangs de eerste trailer uitgebracht van de opkomende komedie 'No Hard Feelings' waarin Jennifer een prostituee speelt die wordt betaald door de ouders van een 19-jarige om hem te versieren.

Lyrische en negatieve reacties

De eerste reacties op de trailer zijn voornamelijk lyrisch en het lijkt erop dat Lawrence zich rot heeft geamuseerd tijdens het maken van deze film. Er wordt echter momenteel behoorlijk uitgebreid over deze trailer gesproken en niet enkel omdat hij grappig is en we tegenwoordig nog maar bar weinig komedies in de zalen zien.

Zo hebben heel wat mensen problemen met het feit dat Jennifer Lawrence een prostituee speelt rond haar 30 die een jongen van 19 jaar probeert te versieren. Eén van de duizenden boze reacties is veelzeggend en vat goed samen waarom sommige mensen schande praten over de 'No Hard Feelings'-trailer:

"Momenteel wordt dit geaccepteerd omdat het hier hier gaat om een vrouw. Stel je echter voor wat een schande iedereen hierover zou spreken als het ging om een 32-jarige man die werd ingehuurd om een 19-jarige jongedame te versieren."

Commotie om niets of maken sommige mensen toch een punt? Oordeel gerust zelf met onderstaande trailer.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties