De ‘Cellmate’ is een kuisheidsgordel voor onderdanige mannen, maar je wil echt niet gehackt worden

Het is eens wat anders

Eens zin om iets gloednieuw te proberen in de slaapkamer? Je kan altijd eens een ‘kuisheidsgordel’ introduceren bij je thuis. Je steekt je pretstok in dit elektronische apparaat en vervolgens kan de meester of meesteres deze ‘Cellmate’ afsluiten met een app. Deze kan vervolgens niet geopend worden tot deze opnieuw wordt geopend met de app.

Als je kijkt naar het hebbeding hoeven we niet uit te leggen dat opgewonden worden met dit ding aan geen pretje is. Al is dat natuurlijk net het leuke spelletje voor veel mensen.

Kan het gehackt worden?

Een Britse veligheids-organisatie beweert nu dat de ‘Cellmate’ kan gehackt worden. In theorie zou een hacker dus ervoor kunnen zorgen dat het apparaat niet meer open kan met de app. Geen prettig vooruitzicht natuurlijk:

“We ontdekten dat hackers op afstand kunnen voorkomen dat het Bluetooth-slot wordt geopend, waardoor het geslachtsdeel van de gebruiker vast komt te zitten in het apparaat”

Complete bullshit volgens de makers. De ‘Cellmate’ zou uitgebreid getest zijn en de enige manier om deze te ‘hacken’ zou zijn door een fysieke slijpschijf erbij te nemen. Het zou volgens de makers dan ook de ultieme (en veilige) kuisheidsgordel voor mannen zijn.

Voor de geïnteresseerden: de fascinerende ‘Cellmate’ kuisheidsgordel kan je hier kopen.

Bron: Zita.be
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments