Vijf dingen die alle vrouwen stiekem doen, maar die ze nooit zullen toegeven LIFESTYLE
Vijf dingen die alle vrouwen stiekem doen, maar die ze nooit zullen toegeven
LIFESTYLE

Vijf dingen die alle vrouwen stiekem doen, maar die ze nooit zullen toegeven

Vrouwen lijken vaak een zorgvuldigere, nettere, en 'normalere' indruk te maken dan mannen. Maar is dat werkelijk zo? Er zijn namelijk tal van dingen die vrouwen stiekem doen, zonder het toe te geven.

Mannen zijn niet de enigen met eigenaardige gewoontes en geheime handelingen; het andere geslacht heeft ook zo zijn eigenaardigheden. Hier zijn vijf dingen die vrouwen stiekem doen, waardoor we eigenlijk meer op elkaar lijken dan we zouden denken.

1. Stiekem ongezond eten

Het is niet enkel voor mannen dat de verleiding van een stukje chocolade of een paar chips onweerstaanbaar is. Veel vrouwen kunnen er ook niet aan weerstaan en eindigen met de hele reep of zak op te eten. Dit snackgedrag gebeurt meestal stiekem, zoals vanuit een verborgen voorraad, of wanneer niemand kijkt.

2. Scheten en boeren laten

Het is een misvatting dat alleen mannen af en toe een luidruchtige boer of een scheet laten. Ook vrouwen maken zich hier schuldig aan en laten evenveel boeren en scheten als mannen. Echter, zullen ze dat waarschijnlijk niet graag toegeven.

via GIPHY

3. Stalken via social media

Vrouwen kunnen onderling erg nieuwsgierig zijn. Ze zijn bedreven in het stiekem bekijken, volgen en beoordelen van anderen via social media. Het kan gebeuren dat jouw vriendin al uitgebreid is geïnformeerd over jouw ex-vriendin en haar vriendinnengroep. Als je net een tweede date hebt gehad met een leuk meisje, weten haar beste vriendinnen waarschijnlijk al alles over jou.

4. Persoonlijke hygiëne verwaarlozen

Het overslaan van het verwijderen van make-up voor het slapengaan, een dagje het haren wassen vergeten of dezelfde bh dragen - vrouwen zijn niet onfeilbaar als het gaat om persoonlijke hygiëne. Dit betekent niet dat ze zichzelf niet goed verzorgen. Als je om je heen kijkt, zie je dat vrouwen doorgaans veel aandacht besteden aan hun uiterlijk, van gezichtsverzorging en haarstyling tot kledingkeuzes. Kleine foutjes worden ze dan ook snel vergeven.

via GIPHY

5. Persoonlijke charme inzetten

Wanneer ze een discotheek binnen willen komen, onder een boete proberen uit te komen of jouw vergeving willen voor hun recente shopverslaving, is de kans groot dat vrouwen toch hun vrouwelijke charme in de strijd gooien. Hoewel niet veel vrouwen dit zullen toegeven, kan een vleugje flirten soms van pas komen.

(Bron: Gewoon Voor Hem)

(Intropic: Image by wayhomestudio on Freepik)
4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties