17 miljoen views! Enfant terrible Mario Balotelli maakt iedereen belachelijk met prachtige goal Sport
17 miljoen views! Enfant terrible Mario Balotelli maakt iedereen belachelijk met prachtige goal
Sport

17 miljoen views! Enfant terrible Mario Balotelli maakt iedereen belachelijk met prachtige goal

Tien jaar geleden was Mario Balotelli één van de mannen die een beloftevolle toekomst werd toegedicht. Hij speelde vervolgens wel bij enkele topclubs maar door zijn gedrag heeft hij toch nooit de verwachtingen helemaal kunnen inlossen. Het gevoel is altijd dat er veel meer had ingezeten.

Tegenwoordig speelt Mario in Turkije bij Adana Demirspor. Zijn teller staat dit seizoen op 18 goals en hij heeft zijn draai daar blijkbaar best wel gevonden. Dit weekend was het snoepen voor de Balotelli-fans. Zo scoorde hij maar liefst vijf keer in een 7-0 overwinning tegen Göztepe.

Vooral één goal was absoluut smullen en Balotelli opnieuw zoals in zijn beste dagen. Met wat op 87 overstapjes leek en vervolgens een heerlijk rabona maakte hij absoluut de goal van het weekend. Eentje dat je als voetballiefhebber echt gezien moet hebben. De wereld geniet er duidelijk van want de video van zijn goal is al 17 miljoen (!) keer bekeken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties