AC Milan-coach Seedorf: "Genot om naar Mertens te kijken" Sport
AC Milan-coach Seedorf: "Genot om naar Mertens te kijken"
Sport

AC Milan-coach Seedorf: "Genot om naar Mertens te kijken"

Napoli sloop het voorbije weekend iets dichter bij AS Roma en Juventus dankzij een 3-1 zege tegen AC Milan. Dries Mertens kon rekenen op lovende woorden van Clarence Seedorf.

"Hij is een opvallende verschijning in de Serie A", zei Seedorf. "Ik zag hem in de bekermatch tegen AS Roma al aan het werk en ook toen deed hij het meer dan behoorlijk. Zaterdag kon hij me opnieuw bekoren. Het is een genot om naar de Belg te kijken. Op korte tijd heeft hij zich helemaal ingewerkt bij Napoli en dat is knap."

Na een aarzelende start mogen de statistieken van Mertens stilaan gezien worden. De 26-jarige Belg verscheen twaalf keer aan de aftrap bij Napoli en draafde in negentien competitiewedstrijden op. Bovendien was hij al goed voor vijf doelpunten.

Huilende Balotelli

Meest opvallende tafereel in Napoli - AC Milan waren de tranen van Mario Balotelli. De flamboyante aanvaller liet ze de vrije loop na zijn wissel (foto onder).

Al snel werd geopperd dat de kleurling racistisch bejegend werd door het thuispubliek, maar Seedorf sprak dat tegen. "Het waren gewoon emoties na zijn vervanging. Ik zie er geen graten in. Het is me vroeger ook wel eens overkomen."

KURT GULDENTOPS

Foto AFP, Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties