Antwerpen krijgt terug eerste klasse voetbal! Sport
Antwerpen krijgt terug eerste klasse voetbal!
Sport

Antwerpen krijgt terug eerste klasse voetbal!

Het Antwerpse voetbal mag dan al enkele jaren in het slop zitten, maar de vooruitzichten zien er goed uit: in 2014 zakken er terug eersteklassers af naar de koekenstad!
Voetballiefhebbers zullen er van smullen: Royal Antwerp Football Club gaat namelijk de concurrentie aan met eerste klasse. In de Napolean Games Football Battle nemen zes ploegen het 4 januari 2014 tegen elkaar op in de Antwerpse Lotto Arena. KV Mechelen, KV Kortrijk, OH Leuven, Sporting Lokeren en de nationale zaalvoetbalploeg zullen er de tegenstanders zijn.

Onder het goedkeurend oog van de trainers Peter Maes, Harm Van Veldhoven, Hein Vanhaezebrouck, Ronny Van Geneugden en peter van het project Johan Boskamp werd er gisteren geloot voor de poulefases. In poule A neemt KV Kortrijk het op tegen KV Mechelen en Royal Antwerp FC, terwijl in poule B Oud-Heverlee Leuven, Sporting Lokeren en de nationale zaalvoetbalploeg vertegenwoordigd zijn.

De aanwezige trainers beloofden alvast hun beste spelers in te zetten, dus het zal een stevige battle worden. Bovendien zal er veel te beleven zijn op en naast het veld: Clint.be zorgt namelijk voor een schare goed uitziende dames om de pauzes op te vrolijken.

Meer info? Die vind je op de officiële site of via tele ticket service. Tot dan! (KA)

Hier vind je het fotoverslag, wat Johan Boskamp en zijn collega's van onze sexy cheerleaders vinden, dat zie je hieronder!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties