Assist De Bruyne bezorgt Wolfsburg de zege, Origi scoort opnieuw voor Lille Sport
Assist De Bruyne bezorgt Wolfsburg de zege, Origi scoort opnieuw voor Lille

VFL Wolfsburg ging op speeldag 21 in de Bundesliga met de drie punten aan de haal bij Hertha Berlijn. Kevin De Bruyne, die na 88 minuten vervangen werd, zorgde voor de assist voor de winnende treffer van de bezoekers. In de stand staan 'Die Wölfe' vijfde, op 23 punten van de ongenaakbare leider Bayern München.

Napels is zondag op de 24e speeldag in de Italiaanse Serie A met 0-2 gaan winnen op het veld van Sassuolo. Bij de bezoekers, die derde staan in het klassement, stond Rode Duivel Dries Mertens een volledige wedstrijd tussen de lijnen.

In de Franse Ligue 1 speelde Lille 2-2 gelijk op het veld van Evian. Bij LOSC speelde de jonge spits Divock Origi (foto boven) een volledige partij, hij scoorde in de 23e minuut de 1-1. Lille blijft derde in de stand, op acht punten van Monaco en dertien van leider PSG.

In Nederland hield NAC Breda, met Sepp De Roover een volledige wedstrijd op het veld, Feyenoord op een 1-1 gelijkspel. Heerenveen, met Stefano Marzo de 90 minuten tussen de lijnen, ging met 3-0 onderuit bij Ajax.