Balotelli en co mogen niet Twitteren tijdens WK Sport
Balotelli en co mogen niet Twitteren tijdens WK
Sport

Balotelli en co mogen niet Twitteren tijdens WK

Mario Balotelli zal in juni en juli van volgend jaar geen blitse foto's van zijn Bentley meer kunnen delen met de wereld. De Italiaanse bondscoach Cesare Prandelli maakte dinsdag bekend dat hij zijn spelers zal verbieden om sociale media te gebruiken tijdens het WK 2014.

"We onderzoeken de haalbaarheid van een verbod op Twitter en Facebook. We gaan zien of we dat verbod onmiddellijk kunnen laten ingaan, zoniet zal het in elk geval wel van kracht zijn tijdens het WK", verklaarde de bondscoach op de RAI.

Prandelli bevestigde dat hij zich zorgen maakt over het gedrag van zijn spelers op de sociale media, niet in het minst over dat van Mario Balotelli. De flamboyante spits heeft de laatste maanden via zijn Twitter-account, die hij in mei aanmaakte, al heel wat stof doen opwaaien met zijn tweets. Daarom komt er ook een nieuw intern reglement. "Dat zal heel wat strenger zijn dan het vorige", zei Prandelli.

Belga Foto Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties