Bjorn Ruytinx riskeert straf voor dronken rijden Sport
Bjorn Ruytinx riskeert straf voor dronken rijden
Sport

Bjorn Ruytinx riskeert straf voor dronken rijden

Op de Leuvense correctionele rechtbank is in hoger beroep 21 dagen rijverbod gevorderd voor voetballer en OHLkapitein Bjorn Ruytinx (33).

Hij werd op 13 juni 2013 door de politierechter veroordeeld nadat hij op 18 november 2012 in Leuven onder invloed van alcohol had gereden. Hij had tijdens een nachtje uit vier whisky-cola’s gedronken en blies 1,31 promille.

Rond 4.50u haalde hij een patrouille in met zijn Opel Insignia. “Hij schoot hen voorbij”, noteerden de agenten in het pv. De agenten besloten hem te volgen en zagen hem tegen te hoge snelheid enkele bochten nemen, hem bruusk remmen voor een flitspaal en daarna zou hij geen gebruik hebben gemaakt van zijn richtingsaanwijzers.

Na zijn vonnis op de politierechtbank ging de voetballer in hoger beroep tegen het vonnis. Het rijden onder invloed van alcohol werd niet betwist, de inbreuken op de verkeersregels wel. Het OM vroeg de bevestiging van het vorige vonnis. Vonnis op 27 maart.

SVDW Foto PN

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties