Blondine op US Open verovert harten nadat ze toont dat vrouwen ook stevig kunnen drinken Sport
Blondine op US Open verovert harten nadat ze toont dat vrouwen ook stevig kunnen drinken
Sport

Blondine op US Open verovert harten nadat ze toont dat vrouwen ook stevig kunnen drinken

Het tennistoernooi en laatste Grand Slam van het jaar, de US Open in New York, is volop aan de gang. Het is de eerste keer dat er weer met publiek werd gespeeld nadat er vorig jaar niemand was toegelaten door corona. Dat de sfeer soms uitzinnig is, hoeft wellicht niet te verbazen.

Tijdens de wedstrijd tussen Canadees Félix Auger-Aliassime en Spanjaard Roberto Bautista Agut was het niet één van de mannen die de show stal, maar een Amerikaanse blondine in de tribune. Tijdens een pauze stopte de camera even bij haar en dat was voor de Amerikaanse de opportuniteit om even haar moment te pakken voor miljoenen kijkers.

De eerste keer had ze een pint vast en ze toonde aan iedereen dat ze kan zuipen zoals een tempelier. Iets later kreeg ze de camera weer op haar en deed ze haar trucje nog eens over met de pint van iemand anders. De beelden van deze blonde zuipschuit gingen alvast de wereld rond en iedereen vindt het geweldig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties