Bondsparket wil Preud'homme twee speeldagen in de tribune houden Sport
Bondsparket wil Preud'homme twee speeldagen in de tribune houden
Sport

Bondsparket wil Preud'homme twee speeldagen in de tribune houden

Het parket van de Belgische voetbalbond (KBVB) heeft Club Brugge-trainer Michel Preud'homme een schorsingsvoorstel gedaan dat geldt voor 22 januari tot en met 4 februari (twee speeldagen), alsook een geldboete van 600 euro. Als Club Brugge het voorstel aanvaardt, zal de trainer op 26 januari tegen Anderlecht en op 1 februari tegen Bergen in de tribune zitten.

Als Club Brugge het voorstel weigert, verschijnt MPH morgen/dinsdagmiddag voor de Geschillencommissie, die zich zal buigen over de strafmaat.

Wissel

Preud'homme maakte zich afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen SK Lierse (1-1-gelijkspel) erg kwaad toen hij een wissel wilde doorvoeren, maar dat niet snel genoeg mocht van ref Jonathan Lardot. "Ik wilde meer kracht in de ploeg brengen met Jorgensen, maar dat mag blijkbaar niet. We hadden naar de ref geroepen en verwachtten dat we gingen mogen wisselen toen de bal over de lijn ging. Maar de ref liet gewoon doorspelen", zei Preud'homme achteraf over de fase.

Belga, foto Gmax

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties