Chelsea verspeelt kostbare punten tegen WB Albion Sport
Chelsea verspeelt kostbare punten tegen WB Albion

Chelsea heeft dinsdagavond een steek laten valen. De troepen van trainer José Mourinho kwamen in hun wedstrijd van de 26e speeldag niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij staartploeg West Bromwich Albion.

De Blues hadden het overwicht en kwamen aan het slot van de eerste helft op voorsprong via Ivanovic, die de bal na een hoekschop aan de tweede paal binnentrapte.

De leider in de Premier League verloor in de loop van de tweede helft zijn greep op de wedstrijd en enkele minuten voor tijd gebeurde dan het onvermijdelijke. Anichebe kopte een voorzet mooi voorbij doelman Cech. Eden Hazard stond 90 minuten tussen de lijnen, maar speelde geen hoogstaande wedstrijd.

Chelsea staat voorlopig nog op de eerste plek in het klassement, maar die spelen ze weer kwijt als Arsenal en/of Manchester City hun wedstrijden winnen.

Foto Reuters (Eden Hazard in duel met Steven Reid)