Courtois en Alderweireld houden punten thuis met Atletico Sport
Courtois en Alderweireld houden punten thuis met Atletico
Sport

Courtois en Alderweireld houden punten thuis met Atletico

Atletico Madrid, met Rode Duivels Thibaut Courtois én Toby Alderweireld een volledige wedstrijd tussen de lijnen, heeft zaterdag op de 24e speeldag in de Spaanse Primera Division een vlotte 3-0 overwinning tegen Real Valladollid geboekt.

Courtois had wegens een rugblessure de voorbije twee partijen van de Rojiblancos moeten missen, maar nam zaterdag opnieuw zijn plaats tussen de palen in en ook landgenoot Alderweireld mocht nog eens opdraven. Zij zagen hoe hun team een blitzstart nam en al na vijf minuten met 2-0 leidde. Raul Garcia en Diego Costa waren de doelpuntenmakers. Een kwartier voor affluiten zette Diego Godin de 3-0 eindstand op het scorebord.

In de stand komt Atletico voorlopig alleen aan de leiding. Het heeft 60 punten, drie meer dan stadsrivaal Real Madrid en Barcelona. Real moet zondag echter nog op bezoek bij Getafe, Barça ontvangt zaterdag Rayo Vallecano.

Foto Reuters BELGA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties