Courtois houdt Atlético in de Copa del Rey Sport
Courtois houdt Atlético in de Copa del Rey
Sport

Courtois houdt Atlético in de Copa del Rey

Atlético Madrid heeft zich woensdag geplaatst voor de halve finales van de Copa del Rey, de Spaanse voetbalbeker. Atlético won na de heenmatch (2-1) ook de terugwedstrijd in de kwartfinales tegen Athletic Bilbao.

In San Mames bogen de Rojiblancos woensdag een 1-0-achterstand om in een 1-2-overwinning. Bij bekerhouder Atlético had doelman Thibaut Courtois een erg groot aandeel in de kwalificatie, hij hield zijn club met enkele uitstekende reddingen op koers voor een nieuw bekersucces. Toby Alderweireld van zijn kant begon op de bank en viel in de toegevoegde tijd in.

Bij de laatste vier botst Atlético, in een heruitgave van de finale van vorige editie, op stadsgenoot Real Madrid. Dat plaatste zich dinsdag ten koste van Espanyol al voor de halve finales. De andere halve eindstrijd gaat tussen FC Barcelona of Levante (heen 4-1 voor Barça) en Santander of Sociedad (heen 3-1 voor Sociedad).

Belga, Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties