'Cristiano Ronaldo bedriegt Irina Shayk met deze Miss Bum Bum' (video) Sport
'Cristiano Ronaldo bedriegt Irina Shayk met deze Miss Bum Bum' (video)
Sport

'Cristiano Ronaldo bedriegt Irina Shayk met deze Miss Bum Bum' (video)

Wat is er toch aan de hand met die voetballers? Cristiano Ronaldo, die het bed mag delen met de verrukkelijke Irina Shayk, zou zijn lusten ook botgevierd hebben op deze Miss Bum Bum.
Andressa Urach, een lingeriemodel dat er niets mee inzit om ook met wat minder textiel aan te poseren, zou vorige week van jetje gegeven hebben met de voetballer - je zou beginnen denken dat de 4-1 nederlaag van Real Madrid bij Borussia Dortmund in de Champions League er mee te maken heeft.

Zelf was ze heel tevreden: "Het was geweldig. Zijn lichaam is perfect, net als die van een Griekse god. Hij kreeg er maar geen genoeg van en bleef maar over mijn achterwerk praten", zo vertelde ze aan The Sun. Het zou alvast niet de eerste keer zijn dat de Portugese stervoetballer een scheve schaats rijdt.

Volgens Andressa werd ze door een gemeenschappelijke vriend voorgesteld, waarna Ronaldo haar een sms stuurde. Ze vond hem al één van de mooiste mannen op aarde, dus was voor haar de beslissing snel genomen en mocht Ronaldo bam bam doen met miss bum bum. (KA)

Hier kan je ze alvast in vol ornaat bewonderen:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties