De Ceulaer: "Onder de indruk tussen al die torens" Sport
De Ceulaer: "Onder de indruk tussen al die torens"
Sport

De Ceulaer: "Onder de indruk tussen al die torens"

Benjamin De Ceulaer (Lokeren) wordt voor de eerste keer opgeroepen voor de nationale ploeg. Maandag trainden de mannen van bondscoach Georges Leekens in het Koning Boudewijnstadion. "Ik ben heel blij om hier te mogen zijn", klinkt het bij De Ceulaer.

Benjamin De Ceulaer is de grote nieuwkomer in de selectie van de Rode Duivels. "Ik kende een paar jongens nog van bij de nationale beloftenploeg. Ik denk evenwel niet dat iedereen mij kent. Jean-François Gillet (Bologna) en Radja Nainggolan (Cagliari) spelen al lang in Italië, die volgen Lokeren niet echt", klinkt het bij de spits.

"Ik was wel een beetje onder de indruk, de andere spelers zijn toch wel toppers in grote competities. Ik voelde me klein, letterlijk en figuurlijk, tussen al die torens", zegt De Ceulaer bescheiden. "Je gaat me niet horen zeggen dat ik bij de selectie hoor, het is al een hele eer om er een keer deel van uit te maken. Bij Feyenoord heb ik ooit de voorselectie wel eens gehaald, maar toen was ik nog jong."

"Het was een leuke training, afwerken met de spitsen op de perfecte voorzetten van Marc Wilmots, wat kan je nog meer wensen?", zegt hij. "Ik voel me fris en beleef veel plezier aan het spelletje. Ik hoop op enkele minuten in Griekenland, dat zou al heel mooi zijn."

Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties