Dieter Vanthourenhout vervangt geblesseerde neefin Tabor Sport
Dieter Vanthourenhout vervangt geblesseerde neefin Tabor
Sport

Dieter Vanthourenhout vervangt geblesseerde neefin Tabor

Bondscoach Rudy De Bie heeft maandag zijn selectie bekendgemaakt voor de tweede wereldbekerveldrit van het seizoen, die zondag doorgaat in het Tsjechische Tabor. Sven Vanthourenhout, die afgelopen zondag in de eerste manche in Plzen een zware elleboogblessure opliep, wordt in de selectie vervangen door zijn neef Dieter Vanthourenhout.

Ook Vincent Baestaans komt erbij. Dankzij de winst van Sven Nys in Plzen heeft België de leider in de Wereldbeker in de rangen en mag het dus een negende renner aan de start brengen.

De selectie bestaat uit Bart Aernouts, Niels Albert, Vincent Baestaens, Tom Meeusen, Sven Nys, Kevin Pauwels, Dieter Vanthourenhout, Klaas Vantornout en Bart Wellens.

Bij de vrouwen nemen Sanne Cant, Nancy Bober, Nicolle De Bie-Leyten, Hilde Quintens, Katrien Thijs, Joyce Vanderbeken en Ellen Van Roy voor België de start.

Sven Beelen, Witse Bosmans, Vinnie Braet, Tim Merlier, Laurens Sweeck en Gianni Vermeersch zijn de Belgische beloften in Tabor, Quinten Hermans, Daan Hoeyberghs, Daaa Soete, Wout Van Aert, Matthias Van De Velde en Yorben Van Tichelt de junioren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties