Durex eist einde van het schwalbe-tijdperk (video) Sport
Durex eist einde van het schwalbe-tijdperk (video)
Sport

Durex eist einde van het schwalbe-tijdperk (video)

Wij denkt dat rugby, kooivechten met de blote vuist, bergbeklimmen of motorracen een gevaarlijke sport is zit er grandioos naast. Voetbal is immers de gevaarlijkste sport ter wereld...
Wekelijks ziet men wel één van deze zwaar onderbetaalde gladiatoren spectaculair tegen de grond gaan op het zachte groene gras in de doelcarré, kermend van de pijn alsof ze net werden gegangbanged door een kudde bronstige neushoorns. Nadat ze zich er van vergewist hebben dat ze hun tegenstander net een rode kaart hebben aangenaaid, zijn ze evenwel plots miraculeus Lourdesgewijs genezen, staan ze terug recht en doen alsof er niks gebeurd is.

Een hondenstiel, elke dag 2 of 4 uur trainen, groupies vogelen, naar de kapper gaan, met een handtasje rondlopen en dure sportwagens in de prak rijden. Weinigen onder ons die in de voetbalschoenen willen staan van 's lands populairste sportieve trendsetters. Voetbal is een sport voor helden en hoe men daarin uitblinkt is vooral een kwestie van sportieve kunde én hoe goed je kan toneelspelen.

Een bekende rubberfabrikant wil van de populariteit van 's werelds zwaarste sport ook een graantje meepikken en heeft een TV spotje gelanceerd. Ze roept hier de voetballers op om tijdens het spel hun theatrale kwaliteiten achterwege te laten want net zoals in het liefdesspel duurt eerlijkheid het langst. In het vervolg dus een handjevol glijmiddel over de doelpaal smeren jongens, zo gaat de bal er beter in. (LT)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties