Filip Joos roept scheidsrechters op tot staking Sport
Filip Joos roept scheidsrechters op tot staking
Sport

Filip Joos roept scheidsrechters op tot staking

Filip Joos roept in De Morgen op tot een staking van de scheidsrechters in de hoogste voetbalklasse. Hij is niet te spreken over het bericht op de website van Club Brugge, waarin scheidsrechter Alexandre Boucaut van partijdigheid beschuldigd wordt. De ref zou Club Brugge meermaals benadeeld hebben in topwedstrijden. Boucaut fluit zondag de topper Standard-Club Brugge.

"Het is een van de weinige grenzen waarvan ik dacht dat de voetbalwereld ze nooit zou overschrijden", neemt Joos het bericht heel ernstig. Volgens de VRT-journalist besmeurt het zelfs de titel die Club op het oog heeft. Boucaut kan volgens Joos onmogelijk goed fluiten zondag. "Elke beslissing van de ref zal tegen het licht van dat websitebericht gehouden worden."

"Staking enige oplossing"

Boucaut van de match halen en dus toegeven aan chantage is geen optie. Joos ziet in een algemene staking - op alle velden - de enige oplossing.

archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties