Frank Raes maakt hilarische blunder tijdens België-Cyprus (video) Sport
Frank Raes maakt hilarische blunder tijdens België-Cyprus (video)
Sport

Frank Raes maakt hilarische blunder tijdens België-Cyprus (video)

Nope, de Rode Duivels blunderden absoluut niet tegen Cyprus. Commentator van dienst Frank Raes deed dat wél, al kon televisiekijkend Vlaanderen (en wij) er wel om lachen...
Wat een avond gisteren voor onze Rode Duivels. Vijf bros is mooi, ook al was het tegen het B-elftal van de nummer 85 op de wereldranking. Scoorden: Fellaini tweemaal, Benteke, Hazard en Batshuayi. Scoorden niet: Frank Raes, al deed hij een verdienstelijke poging door Jan Vertonghen op een bepaald moment Jan Verheyen te noemen, zónder zijn fout in te zien. Even later werd Eden Hazard plots ook even Thorgan Hazard, maar dat foutje zette hij gelijk weer recht.

Uiteraard begrijpen we dat Jan Verheyen als regisseur van Team Spirit iets met voetbal te maken heeft, maar daar stopt de gelijkenis ook. Verheyen draagt bijvoorbeeld standaard een bril, Vertonghen niet. Verheyen is 52, Vertonghen slechts 27. Verheyen is grijs, Vertonghen bruin. Kijkend Vlaanderen kon dan ook smakelijk lachen om de blunder. Sommige twitteraars raadden de 61-jarige Extra Time-presentator aan om stilaan op pensioen te gaan (zie screenshot onderaan).

Het is overigens niet de eerste keer dat Raes blundert op televisie. Zo dacht ie vorig jaar dat Zlatan Ibrahimovic meespeelde tijdens de oefenwedstrijd Zweden-België, terwijl daar uiteraard niets van aan was. Soit, het kan altijd slechter, want in alle eerlijkheid verkiezen we Raes toch nog steeds boven het pessimistische koningsduo Franky Van der Elst-Bart Raes. (KDN)

Het bewuste blundermoment:

Een samenvatting van België-Cyprus:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties